Ταξί λιμάνι Κατακόλου

Katakolon Port tranfersΟι ταξιδιώτες που έρχονται με κρουαζιέρα και επιθυμούν να εξερευνήσουν τους προορισμούς της Ηλείας μπορούν να βρουν βολικό να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες ταξί.

Το taxihire.gr είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσους θέλουν να πάνε στην Αρχαία Ολυμπία ή στον Πύργο.  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φτάσετε σε μια νέα πόλη και να γνωρίζετε ότι η μεταφορά σας είναι προγραμματισμένη.

Τη στιγμή που θα κατεβείτε από το πλοίο στο λιμάνι Κατακόλου, ο προσωπικός σας οδηγός θα είναι εκεί και θα σας περιμένει, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας. Ακόμα κι αν το πλοίο σας καθυστερήσει, ο οδηγός σας θα είναι πάντα στην ώρα του, καθώς παρέχουμε σε όλο το προσωπικό μας διαρκή ενημέρώση για την άφιξή σας.  Μετά από έναν θερμό χαιρετισμό, ο οδηγός σας θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο προεπιλεγμένο ταξί σας. Ενώ απολαμβάνετε τη μεταφορά σας από το λιμάνι του Κατακόλου, ο οδηγός σας θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με την πόλη και θα μοιραστεί μαζί σας μερικές συμβουλές και κόλπα των ντόπιων για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στην Ηλεία.  Με όλες τις καλύψεις μεταφοράς σας που έχει μεριμνήσει η εταιρεία μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη περιήγησή σας.

Καλέστε μας στο: 6944637821
Θα επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας και θα σας στείλουμε email.

✔ Για παραλαβή από το αεροδρόμιο
✔ Για μεταφορά στο αεροδρόμιο
✔ Για μεταφορά μεταξύ αεροδρομίων
✔ Για να σας παραλάβουμε από το λιμάνι
✔ Για μεταφορά στον προορισμό σας