Η εταιρεία

Ο Βασίλης είναι ιδιοκτήτης, ιδρυτής και οδηγός του Taxihire.gr.

Οδηγεί ταξί στη Γαστούνη Πελοποννήσου τα τελευταία 25 χρόνια και μέσα από τα ταξίδια του έχει γνωρίσει πολύ καλά τη χώρα του. 

Ο Βασίλειος Καζάκης, ξεκίνησε να εργάζεται σε ηλικία 12 ετών, βοηθώντας τον πατέρα του στην οικογενειακή τους επιχείρηση.

Όταν συμπλήρωσε το όριο της ηλικίας, ξεκίνησε να οδηγεί ταξί που εξυπηρετούσε κυρίως το νομό Ηλείας.

Έκτοτε οδηγεί κάθε είδους οχήματα για διάφορες εταιρείες και είναι κάτοχος επαγγελματικής άδειας οδήγησης.

Αυτός και ο συνεργάτης του Γιάννης όταν δεν εργάζονται απολαμβάνουν τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες οδηγώντας σε όλη τη χώρα με το κάμπερ τους ή καλωσορίζοντας επισκέπτες και την οικογένειά τους στο σπίτι τους στη Γαστούνη.

Ο Βασίλης οδηγεί μια μαύρη Mercedes-Benz  μοντέλο του 2012.

Το αυτοκίνητο έχει 5 θέσεις που σημαίνει ότι μπορεί να μεταφέρει έως και 4 επιβάτες. Το αυτοκίνητο είναι ευρύχωρο και άνετο με μεγάλα παράθυρα, ώστε να μην χάσετε τίποτα από την διαδρομή σας. Υπάρχει θέρμανση και κλιματισμός, οπότε ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου που ταξιδεύετε, θα απολαμβάνετε πάντα το ταξίδι σας. 

Όταν ήμαστε πολύ απασχολημένοι, περιστασιακά  συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες οδηγούς για να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας. 

Έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο οδηγών γύρω μας οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, ενώ διαθέτουν όλες τις απαραίτητες επαγγελματικές άδειες.

Σε περίπτωση που πραγματοποιούμε έναν άλλο ταξίδι για πελάτη μας και δεν μπορούμε να σας πάμε εκεί οι ίδιοι, φροντίζουμε να το κάνει κάποιος που εμπιστευόμαστε.

Καλέστε μας στο: 6944637821
Θα επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας και θα σας στείλουμε email.

✔ Για παραλαβή από το αεροδρόμιο
✔ Για μεταφορά στο αεροδρόμιο
✔ Για μεταφορά μεταξύ αεροδρομίων
✔ Για να σας παραλάβουμε από το λιμάνι
✔ Για μεταφορά στον προορισμό σας